lørdag 5. mars 2011

4H gården + bowling

Ja i dag har man hatt en veldig koselig dag :) Dagen startet på 4H gården. Jeg tok ungene med meg å dro å hentet "tante" Vibeke som også ville bli med oss dit :) Linda med familie kom også etterhvert, så vi ble noen stykker der. Kjempekoselig.
Hær er Inge-Aleksander som viser seg fram for kameraet
Henriette på vandrig i snøen. Litt kaldt på fingrene siden den glemsomme mammaen hadde klart å glemme igjen vottene hjemme, men det gikk bra alikevel :)
Henriette inne hos hønene. Hun var ikke sånn helt dristig der inne, men ikke verre enn at det gikk bra da ;P
Henriette enda inne hos hønene


Kjempekoselig hadde vi det på 4H gården. De hadde både hester, sauer, høner, kaniner, griser og sefølgelig en stor kattepus som Henriette var veldig begeistret for ;P
Inge-Aleksander koset seg med å se på alle dyrene, men han hadde ikke noe lyst å gå inn til noen av burene for å se dem på HELT nært hold :P
Henriette var derimot inne hos både grisene, hønene og kaninene. Og hun var også helt fram til sauene. Men hun var vist ikke sånn helt trygg på hønene og sauene da.
Kjempekoselig at Linda med hennes familie også kom :D

Etter 4H gården så var det å dra hjem å lage middag, for middag må man vel alle sammen ha.
På menyen i dag sto det spagetti med saus å kjøttdeig, noe som lille Henriette virket til å være veldig fornøyd med (som dere kan se på bildet)


Men dagen var jo sefølgelig ikke over. Etter middag så tok Vibeke å jeg barna med oss å dro til glasshuset for å se litt i butikker før turen bar avgårde på bowlingen som Inge-Aleksander hadde gledet seg veldig til.
Inge-Aleksander klar for å "slå" tante Vibeke i bowling (Det var Vibeke som fikk spille sammen med han siden noen også måtte passe på lille Henriette mor)
Kule (og barn?) i farta :)
Hmm mon tro hvordan dette gikk da?
Inge-Aleksander viser stolt fram at NÅ er han faktisk å spiller bowling :)

Javist måtte vel også Henriette få prøve bowling hun også (et kast for Vibeke)
HVA? hvor gikk kulen å hvordan i alle dager gikk dette? :P
Hvor i alle dager er det vi er nå da? Dette var spennende :)
Litt bilkjøring måtte jo prøves :)
BROOOOM, mamma se jeg kjører bil :)

Mammaen måtte jo sefølgelig sitte med barna hver sin gang på fanget når dem faktisk fikk kjøre, Bena demmes er nok ennå litt for kort til å kjøre alene ;P
Så henriette fikk første turen mens broren spilte bowling. Å etter han var ferdig med sin bowlingrunde fikk også han prøve bilkjøring før vi dro hjem igjen.

Vel hjemme så var det bare å gi Henriette mat å få henne i seng. Hun var kjempetrøtt etter en lang dag siden hun i grunnen ikke har fått sin daglige blund i dag som hun ellers bruker å ha. Var bare en liten powernap i vognen før vi kom oss til bowlingen :P


Tusen takk for en fantastisk dag alle som har vert med oss i dag. Nå sover også Inge-Aleksander, Og Vibeke snuppa skal være sammen med meg resten av kvelden. Kose oss med pizza å snop skal man jammen også :)

Malin :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar